ФПЛ.мк лига, состојба по дваесет и трето коло

После четири кола без никакви промени во Топ 3 од нашата ФПЛ.мк лига, редно беше да видиме една. За жал на Александар Димовски (а за среќа на Дарко) – промената е баш на водечката позиција.

Прочитајте повеќе