ФПЛ.мк најава за дваесет и трето коло

Се чини дека дваесет и третото коло ќе биде последно нормално некое време: од 24-то до 28-мо ни следуваат пет двојни кола, а 29-тото ќе биде празно. Со други зборови, доаѓа време на џокери и разликувачи. А доаѓа време и на борба за титула. Колово нè чека дербито над сите дербија минативе неколку сезони: Ливерпул-Сити.

Прочитајте повеќе

ФПЛ.мк лига, состојба по дваесет и второ коло

И четврто коло со ред никакви промени во редоследот на Топ 3 во нашата ФПЛ.мк лига, но барем ова манчестеровсково неколку менаџери го искористиле за да ја намалат нивната предност. Никој подобро од Дане Србакоски.

Прочитајте повеќе