ФПЛ.мк најава за дваесет и второ коло

Без застанување, веднаш по дваесет и првото следува дваесет и второто коло, во кое ќе видиме нов дерби натпревар помеѓу Тотенхем и Челзи и во кое Манчестер Сити ќе настојува да го продолжи својот победнички марш кон нова титула.

Прочитајте повеќе

ФПЛ.мк лига, состојба по дваесет и прво коло

Покрај толку ротација во Сити пред натпревар со Шефилд, не е чудно што колово беше ролеркостер за многумина. Но, на крајот – после автоматските замени и префрлените капитенски траки – нештата се порамнија. Оттука, немаме никакви промени во водечката четворка.

Прочитајте повеќе