ФПЛ.мк лига, состојба по деветто коло

Да парафразираме наслов на една популарна YA книга, мноштво Александровци на врвот на нашата ФПЛ.мк лига по деветтото коло: дури четворица во Топ 10. Како и минатото коло, само еден од нив е во Топ 3 – овој пат рангиран и едно место погоре.

Прочитајте повеќе