ФПЛ.мк лига, состојба по осмо коло

Ситни промени на врвот во нашата ФПЛ.мк лига, но и двајца новодојденци во Топ 10 – и едниот и другиот добро познати од ланската сезона: Александар Тасевски и Крсте Танчевски. Што би рекле Англичаните, формата е менлива, ама класата си останува класа.

Прочитајте повеќе