ФПЛ.мк лига, состојба по седмо коло

Не му требаше многу на Виктор Џамто да си ја врати првата позиција во нашата ФПЛ.мк лига.  Бојан Борисовски, пак, после едно ужасно коло (нема што не му тргнало наопаку) отпадна од водечката тројка. На негово место, директно на втората позиција, дојде Александар Димовски.

Прочитајте повеќе