ФПЛ.мк најава за 30+ коло

Рестартирање на сезоната по неколкумесечен карантин и одма деликатес за ФПЛ менаџерите: двојно коло, речиси сигурно последното за годината. Ние сме тука за помош: во продолжение нашата најава на 30+ коло!

Прочитајте повеќе