Најава на дваесет и петто коло со „Pukki Blinders”

Дваесет и петтото коло ќе ни го најави менаџерот на “Pukki Blinders” – посветен гледач на Премиер лигата и играч на ФПЛ. Иако годинава не му одат многу нешта од рака, има во минатото пласман и во Топ 10,000 во светот.

Прочитајте повеќе

ФПЛ.мк лига: состојба по дваесет и четврто коло

Четворица од овонеделниот Топ 10 во ФПЛ.мк лигата се одлучиле да изиграат троен капитен; тројца од нив, го одбрале и правилниот човек: Мо Салах. Неизненадувачки, двајца од нив се пробија на самиот врв.

Прочитајте повеќе

ФПЛ дилеми: Ливерпул пред двојното 24-то коло

Ливерпул има двојно коло, па дилемата е јасна: кои тројца од ТАА, Робертсон, Ван Дајк, Салах, Мане и Фирмино да се стават во сопствениот тим. Доколку ви треба помош во одлуката – еве ги сите релевантни статистики.

Прочитајте повеќе
1 2 3