ФПЛ лекции: Дваесетто коло

Лампард му посака „добредојде“ на Артета, втора победа по ред за Пирсон на Викариџ Роуд, два од два за Анчелоти, а Роџерс победува и без најдобрите. Ова и многу повеќе во лекциите од последното коло за оваа календарска година.

Прочитајте повеќе
1 2 3 4