ФПЛ.мк најава за петто коло

Веднаш по репрезентативната пауза, петтото коло ни носи две големи дербија меѓу четири одлични тренери: ливерпулското, меѓу Клоп и Анчелоти, и она меѓу Сити и Арсенал, односно меѓу учителот Пеп и ученикот Микел. А носи и некои други интересни средби.

Прочитајте повеќе