ФПЛ.мк лига, состојба по петнаесетто коло

Немаме премногу време да чекаме ФПЛ да ја апдејтува табелата од нашата ФПЛ.мк лига, па ќе се послужиме со неколку табели во живо за да си ја апдејтуваме виртуелно. Не гарантираме за точноста на сите податоци – ама, ако ги има, претпоставуваме дека грешките се минимални.

Прочитајте повеќе

ФПЛ.мк најава за петнаесетто коло

Боксинг деј годинава ќе биде осиромашен од новогодишна атмосфера, а така некако ќе изгледа и Емирејтс ако Артета не успее да го добие Челзи. Многу веројатно, некој од Салах, Мане или Де Брујне ќе им донесе поран новогодишен подарок на многу ФПЛ менаџери. Само кој?

Прочитајте повеќе