Откријте го својот вечен ФПЛ ранг

Еве една алатка што ви овозможува да ги споредите вашите ФПЛ квалитети со оние на сите играчи во светот низ сите сезони. Клик тука за да дознаете на кое место се наоѓате на вечната табела на Фантази премиер лигата.

Прочитајте повеќе