Тим за прво коло

Ние го склопивме тимот за првото коло. Би рекле, неколку доста очигледни пикови на стартот. За некои позиции ќе мора и да се прилагодиме, без да импровизираме. На кои играчи ќе падне Вашиот избор?

Прочитајте повеќе
1 8 9 10