Тим за дваесет и деветто коло

Не сме презадоволни од нашиот избор за двојното 29-то коло. Ама во 100 милиони, тешко е да се стават многу премиум опции. А да бидеме реални, сите Арсеналовци и Ситиевци што вистински ги сакате за ова коло се премиум-опции.

Прочитајте повеќе

Тим за дваесет и седмо коло

Покрај две дербија во врвот и рестартирањето на европската сезона, не беше тешко да се склопи тимот за колово: Вулвси, Саутемптон и Ливерпул ги нудат очигледно најпривлечните опции, па нашиот тим за 27-то коло не би требало да изненади никого.

Прочитајте повеќе
1 2 3