ФПЛ дилеми: Ливерпул пред двојното 24-то коло

Ливерпул има двојно коло, па дилемата е јасна: кои тројца од ТАА, Робертсон, Ван Дајк, Салах, Мане и Фирмино да се стават во сопствениот тим. Доколку ви треба помош во одлуката – еве ги сите релевантни статистики.

Прочитајте повеќе